Hopp til hovedinnholdet

NorPedMed er et nasjonalt nettverk for legemiddelutprøving hos barn hvor forskningspostene og barneavdelingene ved universitetssykehusene er sentrale.

Norgeskart som viser hvor de ulike forskningspostene er lokalisert. Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo er merket av på kartet.

Kontakt NorPedMed-sekretariatet:

Leder, professor og overlege:

Thomas Halvorsen, telefon 924 64 843 og e-post: thomas.halvorsen@helse-bergen.no

Koordinator:

Sigrun M. Hjelle, telefon 971 97 520 og e-post: sighje@helse-bergen.no

Kontakt forskningspostene:

Kontaktopplysninger til de ulike forskningspostene for barn, ved universitetssykehusene, finnes her:

Andre nettverk hvor NorPedMed er representert:

Conect4Children

NorPedMed representerer Norge i det europeiske nettverket Conect4Children som jobber for å fasilitere flere og bedre legemiddelstudier for barn, gjennom gode kommunikasjonslinjer og standardiserte prosesser. Conect4Children er støttet av Innovative Medicinec Initiative 2 Joint Undertaking under Grant Agreement 777389, Joint Undertaking er støttet av EU sitt Horizon 2020 forsknings- og innovasjonsprogram og EFPIA.

NordicPedMed

NorPedMed har sammen med FinPedMed vært initiativtaker til NordicPedMed. Formålet med NordicPedMed er å samle forskere og annet studiepersonell i de fem nordiske landene i ett nettverk. Initiativet finansieres dels av midler tildelt fra Nordic Trial Alliance, en avdeling under NordForsk (Nordisk Råd). NordicPedMed har et felles nordisk forskerregister, det er mulig for norske forskere å registrere seg - følg denne lenken: http://nordicpedmed.com/investigators/

Aktuelle nyhetssaker

Ingen resultater

Ingen resultater

Ingen resultater

Publisert: 11. okt. 2022 — Oppdatert: 13. feb. 2024